AZONNAL HAT!

Kapcsolat

Az IRIX®sprayvel, napégéssel, égéssel, rovarcsípéssel kapcsolatos kérdéseit írja meg nekünk!

 

Gyártó:

GYNKI logó

Gyógynövénykutató Intézet Kft.

Cím: 2011 Budakalász,
Lupaszigeti út 4.

Info tel.: +36 26/340-594

E-mail: info##kukac##pannonpharma.hu
Webadmin: admin##kukac##pannonpharma.hu

Forgalmazó:

PannonPharma logó

PannonPharma Kft.

Cím: 7720 Pécsvárad,
Pannonpharma út 1.

Info tel.: +36 26/340-594

E-mail: info##kukac##pannonpharma.hu
Webadmin: admin##kukac##pannonpharma.hu

 

MELLÉKHATÁSBEJELENTÉS:
E-mail: mellekhatas##kukac##pannonpharma.hu
Tel.: +36 20/923-5882

A PANNONPHARMA KFT. RÖVID BEMUTATÁSA

A Mecsek keleti vidékén, a Zengő lábánál fekszik a gyönyörű kisváros Pécsvárad. Műemlékei, nevezetességei jelzik a hajdani királyi alapítású egyházi központ méltóságát. A magyar gyógyítás, gyógyszerészet megszentelt helye volt a pécsváradi vár, egykori bencés monostor. Ennek alapítólevele 1015-ben – a magyar írásbeliségben előszőr – megemlíti, hogy az alapító Szent István király a monostorhoz a betegek számára gyógyító szolgákat és a gyógyító növények gondozására kertészeket, a terápiához fürdőmestereket rendelt.

Pécsváradi látkép

Látkép Pécsvárad nevezetességeiről

Ebben a környezetben találta meg székhelyét a PannonPharma gyógyszergyár. A 90-es évek végén a pécsi kis laborból kialakított üzemet váltotta fel a pécsváradi gyógyszergyár, ami ma már szerves része a kisváros közösségének és kiszolgálója a magyar betegeknek.

A PannonPharma Kft. 1995. óta gyógyszergyártást (saját és bérgyártást egyaránt), és ehhez kapcsolódóan gyógyszer-analitikai, gyógyszeripari kutatást, fejlesztést (K+F) valamint gyógyszeripari minőségfejlesztő tevékenységet végez.

A Pécsváradhoz fűződő gyógyszerészi gyökerek alapján a cég a „Hagyomány, minőség!” jelszó alatt foglalta össze tevékenységét, feladatát. A kiélezett piaci verseny ellenére megmaradt teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozásnak. A minőség pedig nemcsak a gyógyszerek előállításának, hanem a fejlesztés útjának is vezényszava lett.

Licencek megvásárlásával és továbbfejlesztésével lett a nagy hagyományokkal rendelkező magyar gyógyszergyártás egyik meghatározó, középméretű vállalata. A saját fejlesztésű generikumok szakmai elismerést is hoztak a fejlődő cég számára.

Első saját terméke egy közismert gyulladáscsökkentő, láz- és fájdalomcsillapító hatású tabletta volt. A PannonPharma Kft. terméklistája immáron több mint hetven saját készítményt jegyez, melyek között megtalálhatók tabletták, kapszulák, granulátumok, oldatok, steril oldatok, kenőcsök és injekciók.

Ismertebb és kiemelt fontosságú bevételi források: egyes szív-érrendszeri betegségek, pajzsmirigyproblémák, száj-és torokfertőtlenítés, bőrgyulladások, epilepszia, és a bakteriális eredetű szemfertőzések területén alkalmazott gyógyszerek.

A PannonPharma Kft. szakmai elkötelezettséget vállalt a napjainkban újra népbetegséggé váló tbc-elleni szerek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására.

A 2000-ben elkészült gyárépület fejlesztése folyamatos. A tablettázó-üzem mellett tervezik a kenőcs és aszeptikus gyógyszergyártás részlegének kialakítását, de kutatólaborok létrehozatalán is munkálkodnak.

A Gyógynövénykutató Intézet Kft. 2008 óta - önálló nevét megtartva - a PannonPharma cégcsoport tagjaként működik tovább, biztosítva ezáltal, hogy az egyedülálló, a világon elsőként alapított, nagy hagyományokkal rendelkező, nemzetközileg elismert magyarországi gyógynövénykutatás bázisa továbbra is fennmaradjon.

 

 

A készítményt keresse a gyógyszertárakban!

Az IRIX® spray (75 ml) és IRIX® Forte spray (150 ml) 100%-ban természetes rózsakivonatot tartalmazó kozmetikum.
Gyártó: Gyógynövénykutató Intézet Kft. 2011 Budakalász, Lupaszigeti út. 4.
Forgalmazó: PannonPharma Kft. 7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 1.
Info tel: 06-26-340-594 e-mail: info##kukac##pannonpharma.hu

Elérhetőség | Mellékhatásbejelentés

PannonPharma 2018